Hvad kan vi hjælpe med?
Print

Dokument & Fil arkiv

Computer Klubben forsøger at skabe et stort Dokument og Fil arkiv som stilles til rådighed for alle. Vi forsøger at samme så mange forskellige Computer Producenter og modeller på siden, og udbygger hele tiden arkivet.

Opbygning af arkivet

Vi har valgt at anvende DropBox som platform for alle vores dokumenter og filer. Det vil sige at dokumenterne og filerne bliver placeret i vores DropBox og udstillet på siden. Vi forsøger at oprette holde en ens formet struktur i vores Dropbox som er følgende :

Producent –> Model –> [Specifikke undermapper]

Søgning i vores arkiv

Da vi allerede nu har over 300 forskellige computer producenter og endnu flere modeller i vores arkiv, så kan det være svært at finde det man leder efter. Derfor vil vi anbefale at du bruger søge funktionen i arkivet til at finde de dokumenter og filer du leder efter.

Opload dine egne filer

Da vi ikke kan samle alle filer selv, så har vi givet alle vores medlemmer muligheden for at opload filer til vores arkiv. Dette kræver at du har oprettet en profil på siden, da vi har brug for at validere de materialer som bliver oploadet. Vi tillader næsten alt materiale i vores Arkiv når dette overholder vores retningslinjer.

Sådan gør du, hvis du vil oploade dokumenter og filer :

Indholdsfortegnelse
Giveawaybanner 100medlemmer Kop

Vi trækker lod blandt alle medlemmer om

Dage
Timer
Minuter
Sekunder

Vinderen får direkte besked via email.