Hvad kan vi hjælpe med?
Print

Drop-In Retro møde

Drop-In Retro møde er en 24/7 online video chat service som Computer Klubben stiller sine medlemmer til rådighed. Denne funktion er baseret på 3. part Jitisi Meet softwaren og derfor ikke administreret af Computer Klubben.

Hvad er tilladt?

Når du anvender Drop-In Retro møde, så er du underlagt samme retningslinjer som når du anvender andre funktioner på Computer Klubben. Det vil sige samme regler som du har accepteret, da du tilmeldte dig på siden. Vi forbeholder os retten til at anmeld ethvert misbrug af platformen, og kan på ingen måde blive draget til ansvar for hvad medlemmerne deler eller viser på video platformen.

Hvem styre chatten?

Den første person som tilslutter sig mødet bliver automatisk moderator. Det vil sige personen får muligheder for at slukke både kamera og mikrofon for de øvrige deltagere. Når personen som er moderator forlader chatten, bliver der automatisk udpeget en anden deltager i chatten til at være moderator.

Hold den gode tone, og giv plads til alle

Når vi har valgt at tilbyde en video chat kanal, hvor der næsten ingen retningslinjer er, så forventer vi at alle deltager taler pænt, og at man giver andre lov til at byde ind på chatten. Bliver dette ikke overholdt, så har man mulighed for at anmelde chatten til administrator ved at skrive til @johnsen

Indholdsfortegnelse
Giveawaybanner 100medlemmer Kop

Vi trækker lod blandt alle medlemmer om

Dage
Timer
Minuter
Sekunder

Vinderen får direkte besked via email.