Om Computer Klubben

Computer Klubben – fællesskabet

Forbind mennesker

Forbindelser mellem mennesker med samme interesse har altid være vigtig, og dette er faktisk en af grundene til at Computer Klubben blev dannet. Computer Klubben er et online fællesskab, hvor man kan skabe forbindelser med andre som har samme interesse som en selv, og dermed dele både viden og erfaring, alt sammen online.

Medlemsprofil

Alting omkring et fællesskab drejer som om mennesker. Derfor har du mulighed for at oprette en profil, der er med til at skabe relationer til andre medlemmer på fællesskabet.

Grupper

Med Computer Klubben’s online platform, kan alle medlemmer oprette deres egen gruppe, og dermed samle andre medlemmer som samme interesse. Grupperne kan være offentlige eller private, og du kan vælge om alle skal kunne tilmelde sig, eller de skal anmode om medlemskab – du bestemmer!

Forum

Computer Klubben tilbyder alle medlemmer at deltage aktivt i vores forum. Dette forum er et traditionel online forum, som du sikkert allerede kender fra andre sider. Her kan du oprette emner, svare på spørgsmål, eller måske selv stille spørgsmål til alle de andre medlemmer.

Forbindelser

Computer Klubben’s platform tillader at medlemmer kan forbinde til hinanden. Dette gør at du kan følge andre medlemmer, og dermed se hvad de har slået op på fællesskabet, eller hvilke grupper de er medlem af. Hermed kan du følge dem som du synes har samme interesse som dig.

Beskeder

Et fællesskab skal være med til at skabe en kommunikationsplatform, og det er netop hvad Computer Klubben tilbyder. Vi tilbyder at du som medlem kan skrive private beskeder til dine venner på fællesskabet. Det er også muligt at sende en besked til alle medlemmer af en gruppe som du har oprettet. Smart ikke?

Invitere dine venner

Alle medlemmer kan med Computer Klubben’s besked funktion sende en invitation via email til sine venner. Denne invitation vil give vennerne mulighed for at oprette en profil, og der med deltage i fællesskabet. Det sætter vi faktisk pris på at du gør !!

Notifikationer

Som medlem af Computer Klubben vil du via on-screen notifikationer blive gjort opmærksom på når nogen af dine venner skrive et opslag, stiller et spørgsmål, eller liker et opslag på fællesskabet.

Online Chat

Du kender det sikkert, jeg skal lige sige noget til en af dine venner? Det er muligt via Online Chatten som alle medlemmer har adgang til på Computer Klubben. Her kan du skrive 1:1 eller skrive med alle medlemmer i en gruppe på en gang.

GiveAWayBanner-100Medlemmer-Kop

Vi trækker lod blandt alle medlemmer om

Dage
Timer
Minuter
Sekunder

Vinderen får direkte besked via email.